NM24 – Waterland


This is the application form for the local Tablers of Waterland. See Numbers Meeting 2024 for the application form for our international guests.

Broeders, meld u aan!

Vier dagen stijlvolle geweldigheid, inclusief Bonte Avond, ‘Banner Exchange’, en het grootse Gala!

Kosten en Home Hosting

Voor de volwassenen kan er gekozen worden of de Tafelaar en/of de partner er óf het hele weekend zijn óf enkel het gala. (Echter, van de actieve Tafelaars verwachten we inzet en aanwezigheid bij dit unieke weekend.) We snappen dat dit voor kinderen lastiger is en deze niet overal bij aanwezig zullen zijn. Daarom kunnen die in overleg onderdelen aanwezig zijn, op basis van de aanwezigheid zullen we dan ook de prijs bepalen. Graag voorafgaand aan het weekend met de commissie afstemmen, anders kunnen we deelname niet garanderen.

Om te stimuleren dat we onze gasten thuis verwelkomen tijdens het weekend, bieden we een korting aan. Als jullie ‘Home Hosten’ dan zal de prijs voor het gehele weekend voor jou en jouw partner €400,- zijn.

Volwassene, gehele weekend: €250,-

Volwassene, enkel gala: €100,-

Tafelaar & partner (Home Hosts): €400,-

Kinderen: Modulair op aanvraag.

NL29 RABO 0142 7341 60 t.n.v. St. Serviceprojecten Tafelronde 60

Inschrijfformulier

    Om duidelijkheid te krijgen in de planning en de beschikbaarheid bieden we voor de eigen Tafelaars (actief en 40+) de mogelijkheid om het gehele weekend aanwezig te zijn of enkel het Gala. Tevens is het de traditie om onze buitenlandse gasten te verwelkomen in ons eigen huis, dit maakt het bezoek extra uniek, schept vriendschappen en versterkt de band tussen de verschillende Tafels. Daarom het verzoek om aan te geven hoeveel gasten er bij jou/jullie het weekend kunnen verblijven.

    Tip: Wanneer je meerdere gasten ontvangt en huisvest in plaats van 1 (Tafelaar/stel/gezin) hebben ze ook elkaar en niet alleen jou om sociaal te doen.

    This form uses Akismet to reduce spam. Learn more.

    Commissie en contact

    De commissie bestaat uit Julian, Pieter, Ruben, Alex, Rob, Dave & Brian, en is te bereiken via numbersmeeting2024@roundtable60.nl