Ook RT60 Waterland was bij de Jarige Job dag


Zaterdag 10 oktober 2015 – AH XL Purmerend

Deze zaterdag was de landelijke jarige job dag in samenwerking met de Ronde Tafel Nederland. In 50 AH winkels in Nederland stonden de mannen van de Ronde Tafel uit de betreffende regio om spullen in te zamelen voor de verjaardagsdozen.

De verjaardagsdozen zijn voor kinderen, die hun verjaardag niet kunnen vieren. Niet op school en niet thuis. En dat is geen prettige ervaring, veel van deze kinderen melden zich namelijk ook ziek op school als ze jarig zijn. Simpelweg om ze geen financiële middelen hebben om op school langs de leraren te gaan, of iets lekkers uit te kunnen delen aan hun klasgenootjes.

Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een leuke dag. Jarige Job geeft geen geld maar een Verjaardagsbox met alles erop en eraan. Zoals versiering, traktaties voor de klas en de leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

Dus ook de mannen van de Ronde Tafel 60 Waterland stonden bij de AH aan de Burg. D. Kooimanweg om spullen in te zamelen. Leuke reacties, mooie verhalen en uiteindelijk weer heel veel kinderen die dit jaar hun verjaardag kunnen vieren!

Deze slideshow vereist JavaScript.