Steenwerpen 2015 – Puike opbrengst voor het goede doel


Purmerend – zondag 13 september 2015

De enthousiaste mannen van de Ronde Tafel 60 Waterland waren er vroeg bij op zondagochtend. Rond 10:30u was de volledige Koemarkt in het centrum van Purmerend al omgebouwd tot een van de grootste Steenwerper-arena’s van Nederland. In het begin van de middag mochten zij meer dan 500 steenwerpers verwelkomen die gezamenlijk een prachtige opbrengst konden realiseren voor het goede doel van dit jaar: “Stichting Wij | Allemaal”.

Onder leiding van Steenwerp-commissievoorzitter Thomas van den Berg, werd het 12e steenwerp evenement dit jaar groots aangepakt. Een heus media-offensief werd in de laatste twee weken gestart om zoveel mogelijk buzz te creëren rond dit evenement en uiteraard voor de “Stichting Wij | Allemaal”. En met succes mag gezegd worden. Gedurende de middag werd het opgehaald bedrag bekend gemaakt. Totaal heeft de Ronde Tafel 60 een bedrag van € 4.000,- toegezegd aan deze prachtige stichting. Dit geld komt uit de teams die zich hebben ingeschreven en uit de sponsorinkomsten.

Aan het einde van de middag ging het steenwerpteam van Koelman Administratie en Belastingen er met de eerste prijs vandoor.

Deze slideshow vereist JavaScript.